2016-02-08 09:44:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Jobb, ha kimarad a vitákból

Napi horoszkóp február 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Merkúr már előre mozog. Ez a nap nem alkalmas arra, hogy hosszú távú döntéseket hozzon. Ma csak a rutinfeladatokat vegye sorra, és menjen haza minél hamarabb.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Lassítson egy kicsit a tempón, és gondolja át a terveit. Ahhoz, hogy el tudja érni, amit szeretne, körültekintőnek kell lennie. A munkahelyén kerülje el a vitákat, mert most olyat is mondhat haragjában, amit később megbán...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyéből indul. Ez a bolygóállás kedvez annak, hogy tisztázza a vitás kérdéseket, és pontot tegyen a régóta halogatott feladatok végére.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ha vitás helyzetbe kerül, alaposan gondolja át a reakcióit! Ez a bolygóállás kedvez a csapatmunkának, próbáljon ön is együttműködni a munkatársaival. Ha van rá lehetősége, menjen friss levegőre, ez ma különösen jót fog tenni

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Tele lesz lendülettel, remekül alakulnak a dolgai. A Merkúr közelít a Naphoz, ez kicsit fékezheti önt, és precízebbé, pontosabbá teszi. Este komoly kérdéseket kell megvitatniuk a párjával, jó lenne, ha uralkodna az indulatain!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. A Merkúr közelít a Naphoz, ez kedvezőtlenül hat önre. Sajnos zűrösnek ígérkezik ez a nap. Sok mindent el akar elintézni, de mindig közbe jön valami, ettől persze ingerült és feszült lesz. Este próbáljon meg kicsit lazítani!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Merkúr már elhagyta a Vénuszt. Ez kedvezőtlenül hat önre. Ma nagyon nehezen összpontosít a munkájára, a gondolatai valahol egészen máshol járnak... Ma csak a legszükségesebbeket intézze el, a többit halassza holnapra!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. A Merkúr a Bak jegyének vége felé jár, és előre mozog. Nehezen halad ma a feladataival, bármihez is fogna, akadályokkal találja szemben magát. Szerencsére az este már jó hangulatban telik!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll a Nappal együtt, a Merkúr előre mozog a Bak jegyében. Ön ma tele lesz optimizmussal, lelkesedése a többiekre is átragad. Könnyen megy a munka, a pénzügyekkel kapcsolatban azonban legyen óvatos!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ne várjon túl sokat ettől a naptól, és ne terhelje túl magát. A Merkúr a Bak jegyének végéhez közelít, és ez is blokkolja az energiáit, ezért ma minden eredményért többet kell dolgoznia, mint egyébként.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold és a Nap is a Vízöntő jegyében áll. Ez a bolygóállás kedvez annak, hogy végiggondolja a terveit, most remek meglátásai, új ötletei lehetnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Merkúr előre halad. Legszívesebben az egész napot lustálkodással töltené... A munkahelyén feszült lehet a hangulat, jobb, ha kimarad a veszekedésekből, vitákból!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: